Ta det lugnt, och ta hand om dig själv

 

Efter sommar kommer hösten.
Och kroppen och ditt inre behöver kanske en utrensning efter all det där lilla extra vi har fått i oss, vin, glass och så mycket mer...


Det är nu dags att förberedda kroppen och sinne inför verkligheten, Förberedda sig inför att nu är det dags igen med gamla rutiner. 

För att orka med allt detta är det även viktig att ta hand om sig själv. Glöm inte att unna dig egen tid, det kan vara genom att träna, läsa en bok eller som vi rekommenderar en stunds avkoppling.


Kanske ska du prova på nån typ av massage?


Massage är något som vi tycker att alla ska kunna unna sig. Det hjälper dig att komma igång samt att du med massage kan förhindra värk i kroppen. Massage har effekt på muskler, leder, nerver och hormonsystemet. Hormonet oxytocin bildas vid beröring och gör att vi mår bra även endorfin halten ökar vilket förhöjer smärtgränsen under ca ett dygn, Den verkar också lugnande och avslappnande.

Massage hjälper kroppen att rensas på slagg produkter. Vilket får även din hy att må bra och se fräsch ut. Massagen får dig att bli piggare och orken håller sig längre.


Vi på Salong Belleza har tre typer av massage, Spa massage, Hot stone massage och Aroma massage. Ta kontakt med oss om du vill veta mer om behandlingarna och vad som skulle passa dig bäst. 

För att boka tid för massage eller få mer information om dom olika massage behandlingarna Ring: 076-701 06 34




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

salongbelleza.webblogg.se

Salong Belleza ligger nere i källaren på Tant raffas frisör vid Mariatorget i Stockholm, här nere i jobbar Karen som är Hud/spa-terapeut, Vaxningsspeciallist, & Massör. Anny som är Certifierad Fransstylist och Medicinsk Fotterapeut. På Hemsidan www.spaomassage.se går det att hitta mer information om våra behandlingar och produkter.

RSS 2.0