Förvandla din hud på 60 sekunder

Sommarens resor kan lämna huden solkysst och  luften från flygplanskabiner och förorening av stadsmiljöer kan också orsaka en trött hud som saknar lyster.
 
Flash rinse 1 minute facial hyllas som "2014: s bästa hudvård innovation" av tidningen Elle -  Flash är utformad för att neutralisera och ge grå och glåmig hud mer lyster och en känsla av ren och utslätad hud på bara 60 sekunder.
 
 
Bio Extracts: C- vitamin/Askorbinsyra Stimulerar kollagensyntesen, hjälper hudens elasticitet och fasthet, minskar oxidativa och UV skador, gör huden fast och ger en omedelbar lyster till huden
 
Boswelliasyra/Boswellia mikromuskelsamman- Serrata Bark Bidrar till att minska dragningar och mjukar upp fina linjer och rynkor lyster.
 

Användning

Använd var tredje dag. Applicera efter du rengjort huden över ansikte och hals, massera i cirkulära rörelser. Fukta fingertopparna med vatten och massera igen för att aktivera vitamin C. Låt verka i 1 minut, och skölj sedan noggrant för att avslöja en ljusare hy som lyser med hälsa.

salongbelleza.webblogg.se

Salong Belleza ligger nere i källaren på Tant raffas frisör vid Mariatorget i Stockholm, här nere i jobbar Karen som är Hud/spa-terapeut, Vaxningsspeciallist, & Massör. Anny som är Certifierad Fransstylist och Medicinsk Fotterapeut. På Hemsidan www.spaomassage.se går det att hitta mer information om våra behandlingar och produkter.

RSS 2.0