Fransförlängning

Skötselråd:
Det är viktigt att ta hand om sina fransar och tvätta noga morgon och kväll även när du har en fransförlängning för att dom ska ha bra hållbarhet.
 
Det är endast dom första 24 timmarna efter din ögonfransförlängning som du ska undvika att blöta ner fransarna..
 
Efter dom 24 timmarna ska du morgon och kvälln tvätta ansiktet och fransarna eftersom din egen oljeproduktion får fransarna att tappa sitt fäste
 
Du ska använda oljefria produkter och vill du absolut använda mascara så använd  INTE en vattenfast mascara Applicera helst även bara mascaran på toppen av fransarna, och inte från roten.
 
Vi på Salong Belleza rekommenderar Ren Skincare Foaming cleanser, en rengöring för hela ansiktet från Ren, och är perfekt när du har Fransförläning, 
REN Rosa Centifolia Foaming Cleanser är en löddrande rengöringsmousse för normal/blandad hud. Den milda, sulfatfria moussen tar bort orenheter och makeup. Innehåller rosenextrakt som ger huden en fräsch känsla utan att torka ut. Rosa Centifolia Foaming Cleanser innehåller bioaktiva ingredienserna som vårdar och tonar huden och motverkar inflammationer.  
 
Vi på Salong Belleza på Rosenlundsgatan 12 i Stockholm är återförsäljare för Ren Skincare.
 
 
Boka tid<-- Tryck på knappen för att enkelt boka tid för fransförlängning eller Ring 0739-800041
 
/Salong Belleza



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

salongbelleza.webblogg.se

Salong Belleza ligger nere i källaren på Tant raffas frisör vid Mariatorget i Stockholm, här nere i jobbar Karen som är Hud/spa-terapeut, Vaxningsspeciallist, & Massör. Anny som är Certifierad Fransstylist och Medicinsk Fotterapeut. På Hemsidan www.spaomassage.se går det att hitta mer information om våra behandlingar och produkter.

RSS 2.0